Sunnersta AIF P04

Referat: IK Sirius FK U15 - Sunnersta AIF P04

Vi tackar IKS för att vi efter många om och men kunde genomföra en träningsmatch.
Det konstigaste idag var att möta sin egen son i motståndarlaget.
Vi börjat försiktigt och med stor respekt för Sirius bollinnehav och försöker störa uppspelen och vi vet att Sirius till slut hittar luckor melan och bakom vår backlinje. När man får arbeta i fred så är det svårt att försvara sig. Vi missar enkla passningar och en del i off-side lägen och det räcker för att Sirius ska straffa oss. Slutet på första halvlek har vi tendenser att rulla och komma till rätta i vårt spel. Halvleken 3-1 till IKS. I havlek bestämmer vi oss för att pressa högt och koordinerat och stänga centralt där spelet byggs upp. Det ger resultat ganska omgående och vi hittar runt och innanför straffområdet och vinner halvleken rättvist med 0-4. Slutet av matchen får vi en utvisning på vår målvakt i en olycklig situation och vi hoppas att det inte var mer allvarligt än vad det såg ut för inblandade parter.
Vi tackar Sirius duktiga killar och önskar de lyckat till i sin fortsatta fotbollsutbildning.